ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕ.Κ.Π.-Α ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας- Αλληλεγγύης του Δήμου Αλμωπίας σας ενημερώνει πως έχει προσληφθεί μία Κοινωνική Λειτουργός και μία Ψυχολόγος οι οποίες θα δέχονται- κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού- στο ιατρείο του ΚΑΠΗ Αριδαίας (στο παλαιό Δημαρχείο), Δευτέρα έως Πέμπτη.

Οι υπηρεσίες που θα παρέχονται είναι Κοινωνική Υποστήριξη μέσω της ακρόασης και της αξιολόγησης των περιστατικών και Συμβουλευτική και Ψυχολογική Υποστήριξη σε παιδιά και εφήβους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην προσαρμογή και τη συμπεριφορά, καθώς και σε οικογένειες που χρειάζονται υποστήριξη ως προς τη διαχείριση και επίλυση ενδοοικογενειακών συγκρούσεων και άλλων δυσκολιών. Ακόμη, θα παρέχεται συμβουλευτική και υποστήριξη σε άτομα Τρίτης ηλικίας, στις οικογένειες αυτών, αλλά και στα άτομα που παρέχουν φροντίδα σε ηλικιωμένους και χρονίως ασθενείς.

Επιπλέον, η Κοινωνική Λειτουργός και η Ψυχολόγος θα μπορούν να επισκέπτονται τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου κάθε Παρασκευή, με στόχο την αξιολόγηση ζητημάτων που προκύπτουν εντός αυτών και την υποστήριξη του εκπαιδευτικού προσωπικού ως προς την επίλυσή τους. Παρακαλούνται οι υπεύθυνες των Παιδικών Σταθμών που ενδιαφέρονται, να επικοινωνούν Δευτέρα έως Πέμπτη ώστε να διαμορφώνεται ανάλογα το πρόγραμμα των επισκέψεων.

Σκολή Έλενα

Ψυχολόγος, Α.Π.Θ.

Μεταπτυχιακός Τίτλος Ειδίκευσης στην Κοινωνική Ψυχολογία και Ψυχοκοινωνικές
Παρεμβάσεις, Α.Π.Θ.

Τηλ.: 6971808333

Μουρατίδου Κυριακή

Κοινωνική Λειτουργός, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Τηλ.: 6981023424

Τηλέφωνο για ραντεβού: 23840-22071

Ώρες λειτουργίας γραφείου και επικοινωνίας για ραντεβού: 7.30-15.00